Fitxa del recurs

Àrea d'Esports i Activitat Física
Esports

Xarxes relacionals d'esports

L'objectiu d'aquest recurs és construir una xarxa relacional entre municipis i la pròpia Gerència de Serveis d'Esports, en diferents àmbits d'especialització del món esportiu local:

- Xarxa d'organitzadors d'esdeveniments esportius: dirigida al personal tècnic municipal encarregat de gestionar, organitzar i/o col·laborar amb les entitats esportives en l'organització dels esdeveniments esportius del seu municipi. Els objectius de la Xarxa són els següents: dotar d'eines i coneixements el personal tècnic municipal per millorar la gestió diària dels esdeveniments esportius de la província i impulsar-ne la qualitat.

- Projecte TIR (Trobar-Intercanviar-Reflexionar): dirigida al personal tècnic o electe amb responsabilitats en l'àmbit d'esports, dels municipis de menys de 10.000 habitants. L'objectiu de la Xarxa és oferir assistència i cooperació tècnica, sota un marc de col·laboració, implicació i proximitat.

- Comunitat Esportiva Local: entorn virtual dirigit als i les professionals del món esportiu local per treballar de forma col·laborativa, compartir i gestionar coneixement a través de diverses eines de participació (blogs, fòrums, wikis, xats...).

D'acord amb les convocatòries corresponents, es preveu que el recurs estigui disponible a les anualitats 2021, 2022, 2023.


Destinataris:
Ajuntaments, consells comarcals, mancomunitats, consorcis locals, entitats municipals descentralitzades

Requisits de concessió:
Les admissions de nous membres a les respectives xarxes es farà en funció dels requisits, disponibilitat de recursos i temporització de treball de cada xarxa.

Condicions de sol·licitud

Altres condicions: - Les admissions de nous membres a les respectives xarxes es farà en funció dels requisits, disponibilitat de recursos i temporització de treball de cada xarxa.
- En el camp "Actuació" de la sol·licitud electrònica, especifiqueu la xarxa de la qual voleu formar part.
- En el camp "Observacions", indiqueu les dades del personal participant (nom i cognom, càrrec i correu electrònic).

Normativa aplicable:

  • Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya. Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya
  • Decret legislatiu 1/2000, de 31 de juliol, pel qual s'aprova el Text únic de la Llei de l'esport.
ODS
Afegeix a la carpeta Descarrega
Convocatòria / línia de suportConvocatòria / línia de suport
Millora de la qualitat dels agents esportius locals 2022
Canal: Correu electrònic
Termini sol·licitud Període de vigència i sol·licitud
2021: Finalitzat
2022: 01/01/2022 a 31/12/2022
2023: Pendent
Recurs tècnic Recurs tècnic
Adhesió a espais de trobada i treball en xarxa

Procediment de concessió:
Concessió directa amb concurrència

Unitat prestadora:
Oficina d'Activitats Esportives

Tel. 934 020 660
o.act.esport@diba.cat
Formulari de contacte
Codi recurs
22312