Formulari de contacte

Recurs: Certificació d'accions formatives organitzades pels ens locals de la demarcació de Barcelona

Els recursos del Catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona es destinen als ens locals. Les persones físiques o jurídiques interessades en la temàtica d'algun dels recursos podeu contactar amb el vostre ajuntament.

Remitent





El vostre comentari *


Això és un captcha escriu el número 3879 més un.




Us informem que les dades personals facilitades en aquesta sol·licitud seran tractades per la Diputació de Barcelona d'acord amb l'article 66 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i, en el seu cas, de conformitat amb les previsions que, en matèria de protecció de dades, estableixi la normativa o el règim regulador aplicable a cada recurs.

Teniu a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades (delegatprotecdades@diba.cat), que resoldrà qualsevol consulta o queixa sobre la vostra privacitat.

Tot i que per aquesta via obtindreu la resposta adequada, podeu presentar, si ho considereu oportú, la reclamació corresponent al web de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

Les dades, quan ja no siguin necessàries per a la finalitat que en va motivar la recollida, es conservaran seguint les instruccions de gestió documental i arxiu de la Diputació de Barcelona. Així mateix, no se cediran a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment, si no és que, per motiu d'una denúncia, s'hagin de facilitar als cossos de seguretat, o si ho autoritza una llei.

Podeu exercir els drets d´accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les vostres dades a la Seu electrònica i presencialment o per correu postal al Registre General de la Diputació de Barcelona.