Fitxa del recurs

Àrea de Cultura
Cultura

Impuls de les programacions artístiques estables amb motiu de les mesures derivades de la COVID-19

L'objectiu del recurs és impulsar les programacions artístiques estables municipals dels espais escènics adherits al protocol del Circuit de la Xarxa d'espais escènics municipals durant el primer semestre de l'any 2021.
S'enten per programació professional el conjunt d'espectacles i concerts que van a càrrec de creadors amb formació i trajectòria artística en el seu àmbit.

La convocatòria està pendent d'aprovació i els criteris de valoració i la seva puntuació són provisionals.


Destinataris:
Ajuntaments, entitats municipals descentralitzades

Criteris de valoració: Puntuació
Que la programació presentada a la sol·licitud sigui professional i ofereixi diversitat de gèneres artístics (teatre, música, dansa, circ, màgia, altres)
distribuïts de la següent manera: programacions amb un únic gènere: 5 punts; programacions amb 2 gènres diferents o més: 10 punts.
34
Que les funcions presentades a la sol·licitud siguin amb públic presencial o no presencial, formin part de la temporada estable del municipi
distribuïts de la següent manera: si menys del 20% de les funcions presentades a la sol·licitud formen part de la temporada estable: 2 punts; i entre el 20% i el 50% de les funcions presentades a la sol·licitud formen part de la temporada estable: 5 punts; si més del 50% de les funcions presentades a la sol·licitud formen part de la temporada estable: 10 punts.
33
Que la programació professional presentada a la sol·licitud es porti a terme dins de l'espai escènic municipal i amb entrada de pagament
distribuïts de la següent manera: si menys del 20% de les funcions presentades a la sol·licitud es porta a terme dins de l'espai escènic municipal i amb entrada de pagament: 2 punts; si entre el 20% i el 50% de les funcions presentades a la sol·licitud es porta a terme dins de l'espai escènic municipal i amb entrada de pagament: 5 punts; si més del 50% de les funcions presentades a la sol·licitud es porta a terme dins de l'espai escènic municipal i amb entrada de pagament: 10 punts.
33

Condicions de sol·licitud

Documentació que s'ha d'annexar: Més informació i documentació de sol·licitud al web: www.diba.cat/web/cultura/subvencions.
Nombre màxim de sol·licituds: Una única sol·licitud per ens sol·licitant.

Condicions d'execució i justificació

Despeses elegibles: Capítol 1.
Capítol 2.
Capítol 4.
Import màxim d'ajut: 15.000 €
Documentació per a la justificació: Més informació i documentació de justificació a: www.diba.cat/web/cultura/subvencions
Període d'execució i justificació: 1/1/2021 a 31/07/2021.
Altres condicions d'execució i justificació: Període de justificació: 1/09/2021 a 15/11/2021.

Normativa aplicable:

  • Ordenanaça General de Subvencions aprovada pel Ple de la Diputació de Barcelona de data 30 de març de 2017. Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
ODS
Afegeix a la carpeta Descarrega
Convocatòria / línia de suportConvocatòria / línia de suport
Suport a la difusió artística 2021
Canal: Portal de tramitació (PMT)
Termini sol·licitud Període de vigència i sol·licitud
2021: 17/03/2021 a 30/03/2021
Recurs econòmic Recurs econòmic
Ajut econòmic

Procediment de concessió:
Concurrència competitiva

Unitat prestadora:
Oficina de Difusió Artística

Tel. 934 022 978
oda@diba.cat
Formulari de contacte
Codi recurs
21310